Huis verkopen

Realistisch advies, uitstekend verkoopresultaat

Je huis verkopen in Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen

Een huis of appartement te koop zetten kan iedereen. De missie van Brix makelaars gaat verder dan dat. Wij verkopen je huis in Leidschendam, Voorburg of Leidschenveen voor de hoogste prijs, onder de beste voorwaarden en binnen de gestelde tijd! Bij ons kun je rekenen op een realistisch advies dat past bij jouw situatie. Wij zetten alles op alles voor het beste verkoopresultaat: enthousiasme, creativiteit, marketing en ons brede netwerk.

Vrijblijvend gesprek met je NVM-makelaar

Hoeveel is je huis of appartement waard? Twijfel je misschien nog tussen verkoop of verhuur? Is het slimmer om eerst te verkopen en daarna pas iets te kopen? Of is het handiger om het andersom te doen? Als je net verhuisplannen hebt, loop je tegen veel vragen aan. Brix makelaars adviseert je graag in een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen wat wij voor je kunnen doen, hoe we werken en welke tarieven we vragen. Ook geven wij een waarde-indicatie van je huis en adviseren wij je welke verkoopstrategie het beste is.

Wat betaal je je verkoopmakelaar?

Brix makelaars streeft naar uitstekende service en het beste verkoopresultaat. Wij willen succes voor onze klanten. Hoe beter wij presteren, hoe meer onze klanten daarvan profiteren. Daarom hanteren wij een prestatietarief. Ons tarief is afhankelijk van het resultaat dat wij voor jou behalen. Zo betalen wij onszelf ruimschoots terug!

Spreek je liever een vast tarief of een percentage van de koopsom af? Ook dat kan natuurlijk. Graag maken wij een offerte op maat voor je.

Als Brix makelaars je huis of appartement verkoopt, kun je rekenen op:

  • Realistisch advies over de vraagprijs van je huis
  • Een goed doordachte verkoopstrategie
  • Juridische ondersteuning
  • Verkooptips voor een optimaal resultaat
  • Een pakkende presentatie op Funda
  • Een ervaren en vakkundig onderhandelingspartner
  • Een persoonlijke en betrokken aanpak
  • Klantgerichte service