Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Zoeken in aanbod

in totaal 43 woningen

Direct contact

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Vrijblijvend persoonlijk gesprek

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag over onze diensten, werkwijze en tarieven. Tijdens dit gesprek geven wij u een waarde-indicatie van uw huis en een voorstel voor een verkoopstrategie. Twijfelt u over verkoop of verhuur? Is het beter om eerst te verkopen en dan iets nieuws te kopen, of juist andersom? Ook hierover adviseren wij u graag.

Brix Makelaars: Maatschappelijk betrokken

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk een positieve bijdrage te leveren. Wij zijn ondernemers en dus commercieel ingesteld. Maar het gaat niet alleen om omzet in het leven! Daarom steunt Brix makelaars verschillende goede doelen en lokale sportverenigingen. Onder meer:

  • Ronald McDonald Kinderfonds
  • Stichting ALS Nederland & Amsterdam City Swim
  • Voetbalclub RKAVV
  • Hockeyclub Cartouche

Testimonials

Prettig en deskundige makelaar die een stap extra doet if needed. Zeker een aanrader voor omgeving Voorburg/Den Haag!

Beoordeling door de verkoper van van Arembergelaan 133

Alles ging perfect! We zijn zeer tevreden over Makelaar Brix in Voorburg. Wij kunnen geen foutjes ontdekken.

Beoordeling door de verkoper van Aart van der Leeuwkade 159

De makelaars van Brix hebben ons goed geadviseerd en begeleid bij de verkoop van onze woning. Ze waren altijd, indien nodig ook na kantooruren, bereikbaar. No-nonsens, realistisch, eerlijk en recht door zee. En met een goed resultaat!

Beoordeling door de verkoper van van Halewijnlaan 322

Contact verliep prima. De makelaar nam direct de telefoon op, of belde snel terug. Adviseerde goed in aanpassingen en was op de hoogte van de huidige markt en de beperkingen hier van.

Beoordeling door de verkoper van Koningin Wilhelminalaan 294

het contact met Matthijs van Brix verliep zeer goed en soepel, hij heeft goede kennis van de lokale markt en is absoluut prettig en professioneel in de omgang. ik kan ze zeker aanbevelen!

Beoordeling door de verkoper van van de Wateringelaan 28

Hele goede eerste ontspannen kennismaking. Makelaar is eerlijk en heel duidelijk. Binnen enkele dagen een compleet en uitgebreid voorstel ontvangen. Veel kennis van de omgeving en markt. Vele marketing mogelijkheden. Makelaar weet kopers aan te trekken en te enthousiasmeren. Goede service, makelaar is altijd bereikbaar en bereid om binnen korte tijd vragen te beantwoorden. Een hele goede ervaring en zeker een aanrader!

Beoordeling door de verkoper van Lindelaan 19

Brix Makelaars heeft ons prima begeleid bij de verkoop van onze woning en ook bij de koop van een nieuwe woning. Veel service en flexibiliteit, goede kennis van de markt, empathie voor onze wensen en goed en waar nodig kritisch meedenken in het proces. Wij zijn dik tevreden!

Beoordeling door de verkoper van Rozenboomlaan 32

Lijntjes tussen makelaar en verkopende partij zijn kort wat een persoonlijke band creeert. Makelaar denkt actief mee om huis te promoten via diverse kanalen.

Beoordeling door de verkoper van van Gaesbekestraat 38

Intake werd voldoende tijd voor genomen, direct besproken wat de mogelijkheden en de kosten waren. Er werd een reƫel voorstel gedaan qua vraagprijs en verwachte verkoopprijs. Snelle reacties en goede bereikbaarheid van makelaar via verschillende media (telefonisch, mail, what's app, in "de winkel"). Verzorgde verkoopstukken en brochure, kortom een makalaarskantoor om in de toekomst nog eens terug te komen.

Beoordeling door de verkoper van van Arembergelaan 58

Uitstekende begeleiding en goed advies tijdens verkooptraject. Goede combinatie van persoonlijke betrokkenheid en zakelijkheid.

Beoordeling door de verkoper van Jacob Catsstraat 17

Voor de verkoop van onze woning hebben wij drie verschillende makelaars benaderd. Wij hebben afgewogen welke verkoopprijs zij haalbaar vonden, hoe ze dat dachten te bereiken, hun kennis van de huizenmarkt en hun visie op toekomstige ontwikkelingen. Brix scoorde op al die punten hoog en heeft dat ook zeker waargemaakt. De persoonlijke begeleiding was prima en door de inzet van Brix is ons huis binnen een zeer korte periode (3 maanden) verkocht.

Beoordeling door de verkoper van Jacob Catsstraat 141

Vriendelijke makelaar met gevoel voor onderhandelen die ook nog eens goed bereikbaar is. Andy heeft veel werk en tijd gestoken in de open dagen en de georganiseerde veiling.

Beoordeling door de verkoper van Frans Cobellaan 26

Brix Maxelaars is een betrokken kantoor met goede kennis van de lokale woningmarkt. Door goed advies over reele verkoopprijs en een flexibile opstelling bij alle bezichtingen is het huis snel verkocht.

Beoordeling door de verkoper van Koningin Wilhelminalaan 151