Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Zoeken in aanbod

in totaal 47 woningen

Direct contact

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Project Maesland

Kenmerken

Adres: Laan van Nieuw Oosteinde 115A in Voorburg
Aantal woningen: 7
Type woningen: eengezinswoningen
Woonoppervlakte: van 118 tot 179 m²
Aantal kamers: 4 tot 5
Perceel: van 9.999 m² tot 9.999m²
Prijzen: vanaf € 500.000,- tot € 675.000,- v.o.n.
Planning start bouw: augustus / september 2019

Project 'MAESLAND' te Voorburg, bestaat uit 5 luxe patiowoningen (variërend tussen de 132 m² en 201 m² BVO) en 2 dertiger jaren 2-onder-1 kap woningen (171 m² en 176 m² BVO) op een beschut gelegen en exclusieve locatie tussen de Laan van Nieuw Oosteinde en Willem de Bijelaan in Voorburg.

Deze voormalige Alfa Romeo garage 'Maasland' zal worden getransformeerd tot schitterende patiowoningen en stijlvolle 2-onder-1 kap woningen. De patiowoningen beschikken over een patio en de meesten hebben daarnaast een zonnig dakterras en/of een tuin, de 2-onder-1 kap woningen hebben een voortuin en heerlijke achtertuin op het zuidwesten. Voor de patiowoningen is mogelijk om uw eigen parkeerplaats te kopen. De woningen kunnen - indien gewenst - geheel naar eigen smaak en indeling (!) opgeleverd worden. Kiest u voor uw eigen opleveringsniveau, dan worden er met u en de aannemer afspraken gemaakt over de indeling en afwerking van de keuken, sanitair, tegelwerk, plafond en wanden. U kunt dan dus echt zelf de indeling bepalen! Vanzelfsprekend wordt er volgens de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort gebouwd. Goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken zoals zonnepanelen.

De locatie biedt een ideale combinatie tussen rust en comfort, maar toch overal dichtbij. In Voorburg hoeft u zich namelijk geen moment te vervelen en dat maakt het een aantrekkelijke woonplaats. Het project bevindt zich op 7 minuten lopen van het winkelcentrum "Julianabaan", op 2 minuten rijden van de snelweg en op slechts 5 minuten fietsen naar de Herenstraat en station Voorburg! De historische Herenstraat en De Julianabaan vormen samen de winkelkernen van deze populaire gemeente. In en rond deze winkelgelegenheden zijn tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige lunchrooms, goede restaurants, fijne barretjes, tal van speciaalzaken en hippe kledingwinkels.

Voor ontspanning is er in Voorburg ook meer dan voldoende vertier. Een gezellige avond in het theater of je naar hartenlust uitleven in de sportschool, zwemmen, voetballen of hockeyen het is allemaal in de directe omgeving te vinden. Bovendien ligt het centrum van Den Haag met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen slechts 10 fietsminuten verderop.

De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De NS stations Voorburg en Laan van NOI zijn op loopafstand en een bushalte (lijn 45 en 46) met een goede verbinding tussen Den Haag en Leiden ligt vrijwel voor de deur.

Meer informatie kunt u vinden op www.maesland.nl