Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te koop van Naeltwijckstraat 25

terug naar overzicht
Adres van Naeltwijckstraat 25
2274 NV VOORBURG
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 169.000 k.k.
Woonoppervlakte 69 m²
Inhoud 218 m³
Kamers 3
Slaapkamers 2
Bouwjaar 1928
Type bovenwoning
Tuin geen tuin

Omschrijving

Algemeen

Dit appartement is door zijn afwijkende indeling uniek in zijn soort en zeker een bezichtiging waard. De woning heeft een woonoppervlak van circa 69 m², ligt op de eerste verdieping en heeft een grote woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad / douche en een balkon op het noordwesten (middag/avondzon).

Locatie

Het appartement is gelegen in het leukste deel van de Van Naeltwijckstraat en is ideaal gesitueerd ten opzichte van het openbaar vervoer (NS treinstation laan van NOI, tram, bus en Randstadrail), de uitvalswegen (A12 is binnen enkele minuten te bereiken) en diverse winkelvoorzieningen (‘Julianabaan’ in Voorburg, de Theresiastraat in Den Haag en het winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam).

Indeling

Open portiek, entree appartement, hal met toilet en meterkast. Woonkamer met een erker aan de voorzijde, een haard en een heuse bar voor mensen die gezellig willen borrelen. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en via openslaande deuren is vanuit deze kamer het balkon te bereiken. Tweede slaapkamer aan de voorzijde en een vergrootte badkamer met ligbad / douchecombinatie, een vaste wastafel en de aansluiting van de wasmachine. De keuken is ook vergroot door samenvoeging met de voormalige slaapkamer, waardoor nu een zeer ruime woonkeuken is ontstaan. Vanuit de keuken is eveneens het balkon te bereiken.

Vereniging van Eigenaren

De vereniging van Eigenaren is actief en de woning maakt het 1/3e aandeel uit van deze Vereniging van Eigenaren, welke professioneel wordt beheerd door XS VVE beheer. Er wordt vergaderd, er is een gezamenlijke opstalverzekering en de eigenaren hebben recentelijk besloten een meerjarenplan te laten opstellen. De maandelijkse bijdrage is € 76,50 per maand en per 31 december 2017 is er € 6.875,- gereserveerd ten behoeve van het onderhoud.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1928
- Woonoppervlakte circa 69 m² (NEN meetstaat aanwezig)
- Gelegen op de eersteverdieping
- Zonnig balkon (NW)
- Geheel voorzien van dubbel glas
- 2 slaapkamers
- Vaillant CV combiketel
- Centraal gelegen nabij voorzieningen
- Leuk speelplein achter de woning
- Oplevering in overleg

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen