Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te koop Koningin Wilhelminalaan 526

terug naar overzicht
Adres Koningin Wilhelminalaan 526
2274 BM VOORBURG
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 569.000 k.k.
Woonoppervlakte 253 m²
Inhoud 1083 m³
Kamers 9
Slaapkamers 7
Bouwjaar 1920
Type herenhuis
Tuin achtertuin, voortuin

Omschrijving

Algemeen

Dit zeer markante herenhuis dateert uit 1920 en is met een woonoppervlakte 253 m² en een inhoud van bijna 1.100 m³ buitengewoon royaal en uniek te noemen. Het charmante huis heeft 9 kamers, bevat nog vele originele details, heeft een voortuin en zonnige achtertuin op het zuidwesten echter dient zowel intern als extern gerenoveerd te worden.

Locatie

De woning is centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen (Prins Clausplein, A12), openbaar vervoer (NS stations Den Haag Laan van NOI en Voorburg, Randstadrail, bus en tram), de ‘Theresiastraat’ en het winkelcentrum 'Koningin Julianaplein', het historische oude centrum van Voorburg en heeft een uitermate gunstige ligging ten opzichte van, diverse lagere en middelbare scholen, sportfaciliteiten en een park met speeltuin.

Indeling

De entree is bereikbaar via de ruime voortuin, vestibule met marmerenvloer- en lambrisering, zeer grote representatieve centrale ontvangsthal. Woonkamer aan de voorzijde met een erker en glas in lood ramen. Tuingerichte eetkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar de circa 10 meter diepe achtertuin op het zuidwesten. Afgesloten keuken met eenvoudige keukenopstelling en de centrale verwarming. Toilet met fonteintje en via de hal toegang tot de kelder met stahoogte.

Via een prachtige bordestrap is de eerste verdieping te bereiken met een grote overloop. Op deze slaapverdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers van respectievelijk circa 33 m², 19 m² en 14 m². De achterslaapkamer heeft openslaande deuren naar het zonnige balkon. Doucheruimte met douche en aansluiting voor de wasmachine, tweede toilet.

Op de tweede verdieping is eveneens een ruime overloop met een groot daklicht, een separaat toilet en op deze woonlaag zijn in totaal nog eens 4 slaapkamer te vinden van circa 20 m², 18m², 11m² en 9m². Balkon aan de achterslaapkamer en een balkon aan devoorslaapkamer. Aparte ruimte met een tweede douche en een beknopt keukenblok.

Feiten en cijfers

- Bouwjaar 1920
- Bruto woonoppervlakte circa 310 m²
- Inhoud circa 1.081 m³
- Kelder van circa 20 m²
- Gelegen op circa 201 m² eigen grond
- Verwarming middels CV ketel
- Warm water via geisers
-7 ruime slaapkamers
- 3 balkons
- Enkel glas
- Karakteristiek herenhuis met veel potentie
- Verkoopvoorwaarden Brix makelaars van toepassing
- Oplevering in overleg

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen