Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Zoeken in aanbod

in totaal 47 woningen

Direct contact

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Certificering & keurmerken

Brix makelaars is lid van de NVM en is aangesloten bij de vakgroep Wonen, de vakgroep Business, het Nederlands WoningWaarde Instituut (NWWI) en de Stichting VastgoedCert, kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs.

Taxaties
NWWI-taxatie

De meeste banken eisen een NWWI-rapport voor de financiering van een woning. Dit is een uitgebreid rapport waarin alles beschreven wordt dat van invloed is op de waarde van uw huis of appartement. Denk bijvoorbeeld aan ligging, bestemming, milieu- en bodemgesteldheid en staat van onderhoud. Naast de marktwaarde wordt ook eventueel de waarde na verbouwing bepaald.

Brix makelaars is aangesloten bij het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI keurt taxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aansluiten.

Vanwege de uitbreiding van de NWWI taxaties zijn wij genoodzaakt de taxatietarieven te wijzigen.

Onze all-in taxatietarieven vanaf 1 april 2018:

  • Taxatie woonhuis: € 525,00 incl. kosten NWWI en 21% BTW.
  • Taxatie appartement: € 625,00 incl. kosten NWWI en 21% BTW.
  • Toeslag indien er tevens een verbouwing boven een bedrag van € 10.000,- dient te worden getaxeerd: € 100,- incl. 21% BTW.

Woning laten taxeren

U wilt uw woning laten taxeren om een goede offerte prijs te kunnen weergeven verzoeken wij u de volgende stappen te nemen:


terug naar overzicht