Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Zoeken in aanbod

in totaal 39 woningen

Direct contact

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Vrijblijvend persoonlijk gesprek

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag over onze diensten, werkwijze en tarieven. Tijdens dit gesprek geven wij u een waarde-indicatie van uw huis en een voorstel voor een verkoopstrategie. Twijfelt u over verkoop of verhuur? Is het beter om eerst te verkopen en dan iets nieuws te kopen, of juist andersom? Ook hierover adviseren wij u graag.

Wat zeggen anderen over Brix Makelaars?

De makelaars van Brix hebben ons goed geadviseerd en begeleid bij de verkoop van onze woning. Ze waren altijd, indien nodig ook na kantooruren, bereikbaar. No-nonsens, realistisch, eerlijk en recht door zee. En met een goed resultaat!

Beoordeling door de verkoper van van Halewijnlaan 322

lees verder

Onze diensten

Selecteer hieronder één van onze diensten voor meer informatie.


Uw woning verkopen

Uw huis of appartement verkopen tegen de beste prijs en binnen de gestelde tijd, dat is onze missie! Een vraagprijs noemen is geen kunst, maar het gaat om de juiste prijs.
lees verder


Uw woning verhuren

Wij helpen graag u een betrouwbare huurder te vinden. Wilt u uw huis of appartement verhuren? Wij helpen graag u een betrouwbare huurder te vinden.
lees verder


Een woning kopen

Een huis zoeken is makkelijk. Het aanbod is online goed te vinden en de verkopend makelaar kan best heel vriendelijk zijn en met u meedenken.
lees verder


Een woning huren

Bent u op zoek naar een huurhuis? Plaats een zoekopdracht bij Brix Makelaars en wij nemen u een hoop werk en zorg uit handen.
lees verder


Taxaties

U kunt bij ons terecht voor een deskundige taxatie bij aankoop, verkoop, wijziging van uw hypotheek of taxatie in verband met successierechten.
lees verder


Bedrijfshuisvesting

Brix Makelaars is zeer ervaren in het adviseren van MKB-ondernemers bij de verkoop of verhuur van hun kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkel.
lees verder


Downloads

Op deze pagina vindt u diverse relevante documenten. U kunt deze documenten eenvoudig downloaden in pdf-formaat.
lees verder