Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te huur Koningin Julianaplein 21A

terug naar overzicht
Adres Koningin Julianaplein 21A
2273 BR Voorburg
Status beschikbaar
Huurprijs € 2.500 p/m
Oppervlakte 121 m²
Units v.a. 121m²
Bouwjaar 1981
Type winkelruimte

Omschrijving

Algemeen:
Winkelruimte van totaal circa 121 m² VVO, verdeeld over 80 m² begane grond en circa 41 m² opslagruimte gelegen op de eerste verdieping. Gelegen in het beste gedeelte van het Koningin Julianaplein, in het gedeelte met onder andere Blokker, SNS-Bank, Etos, Bart Smit en Witteveen.

Winkelcentrum De Julianabaan ligt niet ver van het oude centrum van Voorburg en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen. Direct voor de deur van de winkelruimte bevindt zich een zeer grote parkeerplaats, alwaar gratis geparkeerd mag worden met blauwe schijf. Het winkelcentrum telt circa 70 winkels, waaronder een zeer groot aantallandelijk opererende winkelketens. Daarnaast zorgen de locale ondernemers, diverse horecagelegenheden,zakelijke dienstverleners en de openbare bibliotheek voor een grote diversiteit. Zie voor meer informatie omtrent het winkelcentrum op www.julianabaan-voorburg.nl.

Locatie&parkeren:
De winkelruimte bevindt zich in het beste gedeelte van het winkelcentrum, naast Blokker, SNS Bank, Bart Smit, Bruna, Etos, The Stone, en in de aanlooproute naar de Albert Heijn, Gall&Gall en de Hema. Er is ruime gratis parkeergelegenheid direct voor de deur op de grote parkeerplaats (ca.120 plaatsen). Winkelcentrum De Julianabaan is uitstekend te bereiken, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer, op loopafstand van het object bevinden zich diverse haltes van het openbaar vervoer (tram en bus).

Verhuurbaar oppervlak:
Begane grond: 80 m²
Eerste verdieping: 41 m²
Totaal: 121 m²

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand te vermeerderen met servicekosten en B.T.W.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd, doch o.a. inclusief de navolgende voorzieningen (onderhoud voor rekening en risico huurder):
- Bestaande winkelpui met loopdeur;
- Bestaande vloer- en wandafwerking;
- Toilet op de begane grond en eerste verdieping;
- Door huurder achtergelaten pantry;
- Entreedeur aan de achterzijde (laden en lossen);

Datum oplevering:
De winkelruimte is per direct 15 december 2018 beschikbaar.

Servicekosten:
De winkelruimte beschikt over eigen tussenmeters ten behoeve van de levering van elektriciteit en water. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de contracten met de diverse nutsbedrijven. De servicekosten, waaronder glasverzekering en de schoonmaak van de winkelarcade, bedragen € 100,- per maand.Het voorschot voor de levering van warmte (blokverwarming) bedraagt € 175,- per maand excl. BTW

Winkeliersvereniging:
Huurder dient voor eigen rekening en risico lid te worden van de winkeliersvereniging 'De Julianabaan'.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, alternatieve huurperioden in overlegmet verhuurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2010=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden betalingsverplichting inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige voorwaarden:
Conform de NVM-huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 (model NVM/ROZ).
Notice: Undefined index: object_id in /home/brix/domains/brixmakelaars.nl/public_html/includes/aanbod.php on line 198

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen