Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te huur Koningin Julianaplein 18 en 19

terug naar overzicht
Adres Koningin Julianaplein 18 en 19
2273 BR Voorburg
Status beschikbaar
Huurprijs € 4.500 p/m
Oppervlakte 424 m²
Units v.a. 206m²
Bouwjaar 1954
Type winkelruimte

Omschrijving

Algemeen:
Hoekgelegen, dubbele winkelunit met een enorme frontbreedte van circa 50 meter! De winkelruimte is totaal circa circa 424 m² VVO groot, welk oppervlak is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De winkelruimte verkeert in zeer goede staat van onderhoud. Huur per unit behoort eventueel tot de mogelijkheden!
Winkelcentrum De Julianabaan ligt niet ver van het oude centrum van Voorburg en is gunstig gelegen tenopzichte van de diverse uitvalswegen. Direct voor de deur van de winkelruimte bevindt zich een zeer grote parkeerplaats, alwaar gratis geparkeerd mag worden met blauwe schijf. Het winkelcentrum telt circa 70 winkels, waaronder een zeer groot aantal landelijk opererende winkelketens. Daarnaast zorgen de lokale ondernemers, diverse horecagelegenheden,zakelijke dienstverleners en de openbare bibliotheek voor een grote diversiteit. Zie voor meer informatie omtrent het winkelcentrum op www.julianabaan-voorburg.nl

Locatie&bereikbaarheid:
De winkelruimte bevindt zich in het meest prominente gedeelte van het winkelcentrum. In dit gedeelte van het winkelcentrum bevinden zich onder meer een woninginrichtingszaak, opticien, kindermodewinkel, Sport2000, Blokker, Intertoys, SNS bank en diverse lokale ondernemers.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid op de grote parkeerplaats (ca.120 plaatsen) die centraal in het winkelcentrum is gelegen. Winkelcentrum De Julianabaan is uitstekend te bereiken, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer, op loopafstand van het object bevinden zich diverse haltes van het openbaar vervoer (tram en bus).

Oppervlakte:
Winkelruimte nr 18: ca. 166 m² VVO
Opslagruimte nr 18: ca. 39 m² VVO
Winkelruimte nr 19: ca. 165 m² VVO
Opslagruimte nr 19: ca. 54 m² VVO
Totaal: ca. 424 m² VVO

Het exacte metrage is conform NEN 2580 vastgelegd, meetstaat aanwezig.

Voorzieningen:
De winkelruimte wordt leeg opgeleverd, onder andere inclusief
- glazen winkelpui;
- representatieve entree;
- moderen pantry;
- afgewerkte plafonds met spots;
- betonvloeren;
- keurig afgewerkte toiletten;
- hete luchtgordijn bij entree;
- cv middels radiatoren.

Datum oplevering:
De winkelruimte is per 1 september 2017 beschikbaar.

Huurprijs:
€ 4.500,- per maandte vermeerderen met 21% BTW.

Servicekosten&Winkeliersvereniging:
De winkelruimte beschikt over eigen tussenmeters ten behoeve van de levering van gas- en elektriciteit. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de contracten met de diverse nutsbedrijven. Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging, de servicekosten inclusief bijdrage waterlevering, schoonmaak van de winkelarcade en bijdrage winkeliersvereniging bedragen€ 109,-- per maand excl. 21% BTW.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, alternatieve huurperiodes in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2010=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting incl. servicekosten en BTW
Notice: Undefined index: object_id in /home/brix/domains/brixmakelaars.nl/public_html/includes/aanbod.php on line 198

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen