Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te huur Koningin Julianalaan 274

terug naar overzicht
Adres Koningin Julianalaan 274
2274 JR Voorburg
Status beschikbaar
Huurprijs € 1.900 p/m
Oppervlakte 154 m²
Units v.a. 154m²
Bouwjaar 1962
Type winkelruimte

Omschrijving

Algemeen:
Winkelruimte van circa 77 m² op de begane grond en een grote, hoge, kelderruimte (opslag) van circa 77 m² gelegen in de 'zigzag'die geldt als de aanlooproute naar het populaire winkelcentrum 'De Julianabaan'.
Oplevering geschiedt in casco staat, waarbij reeds door voorgaande huurders aangebrachte voorzieningen 'om niet' inhet gehuurde zullen achterblijven.
Winkelcentrum De Julianabaan ligt niet ver van het oude centrum van Voorburg en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen. Het winkelcentrum beschikt over een zeer grote parkeerplaats, alwaar gratis geparkeerd mag worden met blauwe schijf. Het winkelcentrum telt circa 70 winkels, waaronder een zeer groot aantal landelijk opererende winkelketens. Daarnaast zorgen de locale ondernemers, diverse horecagelegenheden,zakelijke dienstverleners en de openbare bibliotheek voor een grote diversiteit. Zie voor meer informatie omtrent het winkelcentrum op www.julianabaan-voorburg.nl

Locatie&bereikbaarheid:
De winkelruimte bevindt zich in de aanlooproute naar het winkelcentrum. In dit gedeelte bevinden zich met name lokale ondernemers en de ruimte is gelegen vlak naast een vestiging van Domino's Pizza.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid op de grote centrale parkeerplaats (ca. 120 plaatsen), tevens zijn er ca. 60 parkeerplaatsen beschikbaar aan de Bucaillelaan. Winkelcentrum De Julianabaan is uitstekend te bereiken, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer, op loopafstand van het object bevinden zich diverse haltes van het openbaar vervoer (tram en bus).

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 77 m² VVO
Kelder (opslag): ca. 77 m² VVO
Totaal: ca. 154 m² VVO

Voorzieningen:
De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd, doch o.a. inclusief de door vorige huurder achtergelaten de navolgende voorzieningen (onderhoud voor rekening en risico huurder):
- winkelpui;
- Toilet;
- Eenvoudige keuken;
- Elektrische installatie;

Datum oplevering:
De winkelruimte is per 1 mei 2019 beschikbaar.

Huurprijs:
€ 1.900,- per maand te vermeerderen met 21% BTW

Servicekosten&Winkeliersvereniging:
De winkelruimte beschikt over eigen tussenmeters ten behoeve van de levering van gas- water en elektriciteit. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de contracten met de diverse nutsbedrijven. Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging, de servicekosten inclusief schoonmaak van de winkelarcade en bijdrage winkeliersvereniging bedragen circa€ 125,-- per maand.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2010=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS).De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting incl. servicekosten en BTW
Notice: Undefined index: object_id in /home/brix/domains/brixmakelaars.nl/public_html/includes/aanbod.php on line 198

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen