Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te huur Strijplaan 101

terug naar overzicht
Adres Strijplaan 101
2285 GJ Rijswijk
Status beschikbaar
Huurprijs € 1.500 p/m
Oppervlakte 185 m²
Units v.a. 185m²
Bouwjaar 1996
Type kantoorruimte

Omschrijving

Algemeen:
Circa 185 multifunctionele bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex aan de Strijplaan te Rijswijk. Het object heeft een uitstekende attentiewaarde en leent zich bij uitstek voor partijen in de (para-)medische branche, maar ook detailhandel behoort tot de mogelijkheden. Het object beschikt over meerdere entreedeuren en zou derhalve voor een combinatie van gebruikers geschikt kunnen worden gemaakt.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het project bevindt zich in de wijk Strijp, die tussen Rijswijk en de Wateringse Veld is gelegen. Op korte afstand bevindt zich het uitgebreide winkelcentrum In de Boogaard. Op- en afritten naar het Rijkswegennet bevinden zich op circa 2,5 km afstand van het project en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens prima, bushaltes bevinden zich aan de Sir Winston Churchilllaan, op circa 5 minuten lopen.

Aan de openbare weg mag gratis geparkeerd kan worden, er is in ruime mate parkeerruimte voorhanden.

Vloeroppervlak:
Circa 185 m² VVO.

Bestemming:
Bij de gemeente Rijswijk valt de onroerende zaak in het bestemmingsplan ‘De Strijp’
De omschrijving van de bestemming van dit perceel volgens dit bestemmingsplan is: ‘Gemengd’ '
Binnen deze bestemming is er een maatschappelijke functie voor de begane grond mogelijk, waaronder wordt verstaan: overheids-, medische, onderwijs-sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, sociaal-recreatieve en daarmee vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede niet-commerciële voorzieningen ten behoeve van sportbeoefening, voorzieningen ten behoeve van het verenigingsleven, speelvoorzieningen, en kinderopvang (let op: er is geen buitenruimte aanwezig!); Tevens behoort detailhandel tot de mogelijkheden;

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt in casco staat opgeleverd, waarbij het door de voorafgaande huurder aangebrachte inbouwpakket (o.a. toilet, keukenblok, systeemplafonds, verwarmingsradiatoren, dubbele schuifdeuren) 'om niet' aan de huurder zal worden overgedragen (vervanging en onderhoud voor rekening en risico van huurder). De bedrijfsruimte heeft ooit deel uitgemaakt van het belendende pand en is hiervan afgescheiden waarbij de technische installatiesgeheel zijn afgekoppeld. De ruimte zal door verhuurder worden voorzien van een nieuwe meterkast met daarin voorzieningen voor gas- elektriciteit en water tot in de meterkast. Eventueel aankoppelen aan de bestaande installaties zal geheel voor rekening en risico van huurder komen.

Huurprijzen:
Huurprijs bedrijfsruimte: € 1.500,- per maand te vermeerderen met 21%BTW

Servicekosten:
De unit beschikt over eigen voorzieningen voor gas- en elektriciteit die door huurder op eigen naam kunnen worden gesteld.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien huurder niet BTW-plichtig is waardoor er niet kan worden geopteerd voor met BTW belaste verhuur, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd, zodat verhuurder wordt gecompenseerd voor de BTW-schade die hij hierdoor lijdt.

Huurtermijnen en verlengingsperioden:
Huurtermijnen in overleg tussenhuurder en verhuurder.

Datum van oplevering:
De bedrijfsruimte is vanaf 1 mei 2020 beschikbaar of zoveel eerder als de meterkast gereed is..

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden betalingsverplichting van toepassing.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM en de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015.
Notice: Undefined index: object_id in /home/brix/domains/brixmakelaars.nl/public_html/includes/aanbod.php on line 198

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen