Heeft u vragen?
Bel 070-3222269
Andere tijden, andere aanpak!

Te huur Rijswijkseweg 107

terug naar overzicht
Adres Rijswijkseweg 107
2516 HA 'S-Gravenhage
Status beschikbaar
Huurprijs € 950 p/m
Oppervlakte 53 m²
Units v.a. 53m²
Bouwjaar 2008
Type kantoorruimte

Omschrijving

Algemeen:
Geheel zelfstandige bedrijfs- annex kantoorunit van 53m² VVO, gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de Rijswijkseweg. De ruimte is gelegen in het in 2008 gerealiseerde project Laekheul gelegen tussen de Lyonetstraat en de Van Musschenbroekstraat in Nieuw Laakhaven. VERHUUR VRIJ VAN BTW! dus zeer geschikt t.b.v. dienstverleners in de (para-)medische sfeer.

Locatie en bereikbaarheid:
Laekheul is gelegen aan de Rijswijkseweg, tussen de Lyonnetstraat en aan Musschenbroekstraat. Door de ligging aan een drukke verkeersader en direct tegenover de tram- en bushalte geniet het object een uitstekende attentiewaarde. In Laekheul hebben zich diversebedrijven in de zakelijke en maatschappelijke dienstverlening gevestigd waaronder kapperszaak, een beautysalon, een autorijschool, 'De Hypotheker', administratiekantoren en een showroom van raamkozijnen.

De Rijswijkseweg sluit direct aan op het verkeersknooppunt Ypenburg (Rijkswegen A4/A13 en A12)en via het Rijswijkseplein op de Utrechtse Baan en het centrum van Den Haag. Voor de deur bevinden zich haltes van diverse trams en bussen en station Hollands Spoor bevindt zich op 5 minuten lopen. In de nabije omgeving geldt onbetaald parkeren aan de openbare weg.

Vloeroppervlak:
Begane grond: 53m²

Huurprijs:
€ 950,-- per maand vrij van BTW

Servicekosten:
Niet van toepassing, huurder dient zelf zorg te dragen voor abonnementen bij de diverse nutsbedrijven.

Oplevering:
Het object is in 2008 gerenoveerd en is voorzien van:
- Stoffering;
- gesausde wanden;
- Systeemplafond met TL armaturen;
- Keukenblok
- C.v.-combiketel met radiatoren en thermostaat;
- Modern toilet
- Mechanische ventilatie;
- Meterkast met eigen voorzieningen voor gas, water en elektriciteit.

Beschikbaarheid:
In overleg met de vertrekkende huurder, kan spoedig.

Bestemming:
De toegestane bestemming is zakelijke en maatschappelijke dienstverlening, alsmede bedrijfsruimten in de lichtste hindercategorie. Horeca en detailhandel zijn uitdrukkelijk NIET toegestaan!

Huurtermijn:
Flexibele huurperioden vanaf 1 jaar mogelijk.

Bankgarantie:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantiestellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huurverplichting plus eventuele servicekosten te vermeerderen met BTW.

BTW-status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW. belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder hieraan niet voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan zal de kale huurprijs zodanig worden verhoogd dat de verhuurder voor het ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overige condities:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel voor kantoorruimte van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Notice: Undefined index: object_id in /home/brix/domains/brixmakelaars.nl/public_html/includes/aanbod.php on line 198

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen